Welkom!

Even voorstellen

Vormgeving en kleur zijn altijd al mijn passie geweest. Ooit begonnen met de opleiding tot  bloemist en jaren in allerlei bloemenzaken gewerkt, daarna 14 jaar in het groene onderwijs gewerkt en op de STOAS mijn 2e graads onderwijsakte behaald. Toen opleiding tuinontwerpen gevolgd en omdat het zo leuk is om te leren ook nog binnenhuisarchitectuur en verkoopstyling gedaan. Vandaaruit Into Style opgestart en daar komen alle professies nu heel mooi samen.

Om daar mijn vak van te maken in zowel interieur als exterieur was voor mij echt een droom die uit kwam. Ik doe nu eenmaal niets liever dan de wereld iets mooier maken, vandaar…

Graag ben ik je met één van de onderstaande professies van dienst!

Wat wij doen

Projectinrichting

Een goed interieur zorgt mede voor een zakelijk succes, denk aan een goede routing, de beste verkoop-technische opstelling en productieve en inspirerende werkomgeving waar het prettig werken, eten of kopen is.

Interieur advies

Ben je toe aan een nieuwe indeling, andere kleuren of zelfs een complete metamorfose van je huis? Graag denk ik mee naar een plan waar wonen genieten wordt!

Tuin ontwerp

Samen kunnen we een droomtuin realiseren om heerlijk buiten te wonen, aangepast aan al je tuinwensen.

 

Bloemschikken

Waar mijn passie voor vormgeving ooit mee is begonnen. In het bloemschikken werk ik graag met harmonierende kleuren en probeer ik dicht bij de natuur te blijven.

Events

Wereldwijd verzorgen wij het ideale feest. Hierbij voorzien wij in het totale pakket van styling tot bloemen en inhuur van vazen en meubelen.

 

 

portfolio

Alles
Bloemschikken
Events
Projectinrichting
Bloemstuk
Inrichting
Decoratie
Bonfix interieur
Tuinontwerp
Interieur advies
Events
Bloemschikken
Bonfix